Slepačia polievka pre dušu 3. porcia : ďaľšie poviedky, ktoré otvoria vaše srdce a zohrejú vašu dušu - Canfield, Jack, 1944-; Hansen, Mark Victor (SOFA, 1996)
Zbierka poviedok pre potešenie i poučenie v ktorej zažiaria tie najlepšie ľudské vlastností: súcit, ochota, schopnosť odpúšťať, nádej, odvaha, obetavosť, šľachetnosť a vernosť