Robin Hood - Pyle, Howard, 1853-1911 (Moja klasická knižnica, 1997)
Bezpochyby jedným z najväčších mužov starého Anglicka a večnou legendou je Robin Hood, pán sherwoodskeho lesa, nepriateľ nepriateľských Normanov, ktorý bohatým bral a chudobným dával