Robin Hood - Pyle, Howard, 1853-1911; Piecková, Eva; Sartin, Laurence; Walbrecker, Dirk (Bratislava : ALFA KONTI, 1997)
Bezpochyby jedným z najväčších mužov starého Anglicka a večnou legendou je Robin Hood, pán sherwoodskeho lesa, nepriateľ nepriateľských Normanov, ktorý bohatým bral a chudobným dával
Keywords: americké príbehy; publikácie pre deti; dobrodružné príbehy; čítam si sám (7+)