Cesta ke štěstí : průvodce dobrým životem - Dalajláma, Jeho svätosť, 1935-; Cutler, Howard C. (Pragma, 1999)
Dalajláma nám pomocou meditácií, príbehov a stretávaní s buddhizmom ukazuje, ako deň po dni bojovať s depresiou, úzkosťou, hnevom, žiarlivosťou či zlou náladou...