Cesta ke štěstí : průvodce dobrým životem - Dalajláma, Jeho svätosť, 1935-; Cutler, Howard C.; Nevřelová, Iši Helena (Praha : Pragma, 1999)
Dalajláma nám pomocou meditácií, príbehov a stretávaní s buddhizmom ukazuje, ako deň po dni bojovať s depresiou, úzkosťou, hnevom, žiarlivosťou či zlou náladou...
Keywords: lámaizmus; šťastie; duchovné poznanie; budhizmus; učenie budhizmu; tibetský budhizmus; šťastie; duchovné poznanie; tibetské učenie; príručky