Nemčina pre samoukov : spracované podľa nových pravidiel nemeckého pravopisu - Bendová, Veronika; Kettnerová, Drahomíra (Príroda, 2000)
Z tejto učebnice sa môžete bez pomoci učiteľa naučiť základy nemeckého jazyka. Po jej prebratí budete schopní dohovoriť sa po nemecky v najbežnejších situáciách každodenného života. K učebnici je pripojení kľúč k cvičeniam a nemecko-slovenský a slovensko-nemecký slovník