Traja pátrači. Záhada hlasov z podstvetia/ 37. - Minninger, André (Traja pátrači ???, 2001)
Tentokrát sa Traja pátrači zaoberajú prípadom milionárky Holliganovej, ktorá chce po smrti odkázať svoj majetok na výskum rakoviny. Jupiter sa s ňou stretne v čakárni praktického lekára a stará pani je na pokraji nervového zrútenia