Tajemství Shambhaly : hledání jedenáctého proroctví - Redfield, James, 1950- (Pragma, 2000)
V neprístupných horách Tibetu žije komunita nazývaná Shambhala, ktorá bola dlho považovaná za mýtickú. Ich tajné učenie bolo skryté na dlhé stáročia. Príbeh Vás zavedie do Kathmandu, Nepálu a do Lhasy v Tibete. Uprostred nebezpečných hôr sa stretnete s tibetskou sektou, ktorá stráži tajné legendy