Poznať sám seba : schémy nášho správania - Allen, Robert; Fulton, Josephine (MENSA, 2002)
Kniha obsahuje psychometrické testy, ktoré sú zamerané na také otázky, akými sú kariéra, tvorivosť, pohnútky správania. Testy nám vyjavia veľa o vašich schopnostiach, bytostných sklonoch, talente, prístupe k svetu, o vašej fantázii, praktickosti, predstavivosti...