Neznámý v pozadí - Clark Mary Higgins 1929-2020 (Klokan, 2006)
Proces s maloletým vrahom mladej ženy ktorý má byť po dvoch rokoch popravený vyvoláva v USA búrlivú diskusiu o obnovení trestu smrti. Rozdielne názory verejnosti odráža aj televízna polemika medzi manželom zavraždenej a novinárkou Sharon ktorá trest smrti považuje za zločin. Petersona čaká ďalšia rana keď jeho syna a priateľku unesú...