Macko Puf : spomienky na Stoakrový les - Milne, Alan Alexander; Shepard, E.H (Disney, 2006)
Macko Puf a jeho kamaráti vás pozývajú na cestu po Aleji spomienok. Pri putovaní cez Stoakrový les zažijete najväčšie dobrodružstvá. A spoločne s Pufovými kamarátmi si uvedomíte, že najcennejšie čo máme, je priateľstvo