Čakanie na koniec : príbehy odsúdených na doživotie - Čomaj, Ján, 1935- (Vydavateľstvo PT, 2006)
Kniha o veľkých prípadoch ponovembrovej kriminality na Slovensku, za ktoré súdy vyniesli najťažší možný trest doživotné väzenie