Marketingová komunikace - Foret, Miroslav, 1946- (Computer Press, 2008)
Marketingovým pracovníkom poskytne kniha detailné, systematicky usporiadané informácie o tom, ako pochopiť špecifické chovanie zákazníckej skupiny a zvoliť účinnú marketingovú politiku a komunikáciu. Pre študentov podnikateľského a obchodného zamerania poskytuje ucelené informácie z oblasti marketingovej komunikácie.