Cvičení po porodu : metoda Cantienica pro pevnou postavu a posílení pánevního dna - Cantieni, Benita (Computer Press, 2007)
Chcete navrátiť svojmu telu po tehotenstve a po pôrode jeho pôvodnú kondíciu? Chcete spevniť svaly, odstrániť rôzne problémy, napraviť boľavý chrbát, zaujať správne držanie tela, spevniť prsia a brucho? Cvičenie pomocou metódy CANTIENICA, ktoré ponúka táto kniha, vám určite pomôže.