Gestapo : dějiny Hitlerovy tajné policie 1933 - 1945 - Butler, Rupert (Svojtka & Co, 2006)
Kniha zoznamuje s podrobnosťami dejín nacistickej štátnej polície, jej organizačnú štruktúru, ich vedúcimi predstaviteľmi, krutými metódami a záníkom v troskách porazenej tretej ríše