Oceľoví giganti - Kirkwood, John (Fragment, 2008)
Encyklopédia približuje obrovské stroje - pomocníkov človeka. Súčasne vás zoznámi s celou zložitou technológiou, na ktorej sú tieto obrovské výtvory ľudskej fantázie a technickej zručnosti založené. Kniha je plná realistických obrazov gigantických strojov z celého sveta s množstvom podrobností.