Oceľoví giganti - Kirkwood, John; Pang, Alex; Sadloňová, Zora, 1954- (Bratislava : Fragment, 2008)
Encyklopédia približuje obrovské stroje - pomocníkov človeka. Súčasne vás zoznámi s celou zložitou technológiou, na ktorej sú tieto obrovské výtvory ľudskej fantázie a technickej zručnosti založené. Kniha je plná realistických obrazov gigantických strojov z celého sveta s množstvom podrobností.
Slovník
Obsahuje register.
Keywords: dopravné prostriedky; vojenská technika; automobily; lokomotívy; lietadlá; ponorky; populárno-náučné publikácie; encyklopédie; publikácie pre mládež; Popular works; Encyclopedias; Juvenile publications