Ako sa veci hýbu - Turek, Ivan, 1934-; Prieložný, Pavol (Žilina : EDIS, 2007)
Encyklopédia pre deti vysvetľujúca podstatu rôznych fyzikálnych javov.
Keywords: fyzika; mechanika; Physics; Mechanics; populárno-náučné knihy pre deti; Popular works