Láskavé rozprávky - Jobus, Branislav, 1969- (Edition Ryba, 2007)
Na začiatku bola otázka pani učiteľky, čo je to láska. Na prvý pohľad jednoduchá otázka. Kým sa nezjaví víla a neodnesie nás do celkom iného sveta. Tá víla sa volá Agapé a býva v päťposchodovom dome so svojimi dcérami. Je ich dvadsaťjeden ako rozprávok v tejto knihe. Každá porozpráva príbeh o inej podobe lásky. Tretie vydanie prvej rozprávkovej knihy Branislava Jobusa s celkom novými ilustráciami Igora Drevenca.