Macko Puf : pokladnička nevšedných dní - Milne, Alan Alexander; Shepard, E.H (Disney. Macko Puf, 2008)
v Stoakrovom lese sa každý deň deje niečo nové. Macko Puf a jeho kamaráti to už dávno vedia. Ale niektoré dní sú predsa len iné ako ostatné. A ktoré sú to dni? O tom si prečítate v tejto knižke!