Žilina. Dejiny mestskej hromadnej dopravy - Šimko, Peter (História dopravy, 2009)
Kniha pod názvom Žilina dejiny mestskej hromadnej dopravy je rozčlenená do štyroch kapitol, ktoré analyzujú najvýznamnejšie historické etapy vo vývoji žilinskej MHD.