Most přes navždy - Bach, Richard, 1936- (Synergie, 1998)
Kniha približuje autorov život po tom, ako sa stal svetoznámym a slávnym spisovateľom. Plní si svoje sny o lietaní, má malé letecké impérium, starostlivosť o peniaze zveril iným ľuďom a sám premýšľa o duchovne a slobode mysle. Pri tom všetkom začne pociťovať prázdnotu, chýba mu životná družka. Má veľa krátkych vzťahov, spoznáva rôzne ženy, ale žiadna z nich nie je tá práva...