Vplyvná dáma - Dare, Tessa (Ikar, 2011)
Isabel prežila detstvo i dospievanie v Indii, v rodine s pološialenou matkou a otcom záletnikom. Bratia sa kedysi živili ako piráti, dnes spravujú nepoctivo získaný majetok. Rozhodne sa vydať za bohatého lorda a stane sa vplyvnou dámou, aby svoje postavenie využila v boji za práva chudobných. Keď stretne sira Tobyho, všetko sa zmení...