Denníky Carrie B.. [1.], [Čo robila Carrie Bradshawová pred Sexom v meste] - Bushnell, Candace, 1958- (Slovart, 2011)
Kto bola Carrie Bradshawová pred Manhattanom a Manolkami? Denníky si hlavná hviezda Sexu v meste píše v poslednom ročníku strednej školy v malom americkom meste. Ani v tomto veku nechýba Carrie to, čím je taká známa v dospelosti: láska k móde, dôvtip, spisovateľské ambície i jej vlastný spôsob feminizmu. Carrie má tri najlepšie kamarátky, alkohol tečie prúdom, sex je hlavnou témou väčšiny rozhovorov, no rečí je v tomto prípade viac ako skutkov. Po mnohých odvážnych i pikantných zážitkoch sa Carrie napokon dostane do milovaného New Yorku, kde začne jej nový život