Dějiny českých zemí : od Sámovy říše po vznik České republiky - Schwarzová, Marie (Sun, 2009)
Kniha ponúka stručný prierez českými dejinami, ktorý zachytáva dlhé obdobie od Samovej ríše až po vznik Českej republiky.