Hodnocení kvality života : pro klinickou praxi a ošetřovatelský výzkum - Gurková, Elena (Sestra, 2011)
Posudzovanie kvality života z hľadiska ošetrovateľskej starostlivosti v súvislosti so zdravím a chorobou, teoretické východiská a praktické doporučenia, akými metódami možno kvalitu života pacientov sledovať a merať