Potulky starou Žilinou. 2 - Štanský, Peter; Mrva, Marián, 1946-; Pfliegel, Miroslav, 1946-2018 (Artis Omnis, 2012)
Autori sa sústredili na oblasť Závažia. Na zmenách v uliciach a domoch i na osudoch ich obyvateľov môže čitateľ sledovať prerod Žiliny z malého mestečka na významné centrum severozápadu Slovenska