Ekonomika verejného sektora - Cibáková, Viera 1943-; Beňová, Elena, 1945-; Neubauerová, Erika; Drábeková, Mária; Švecová, Silvia (Ekonómia, 2012)
Ucelený pohľad na mechanizmus fungovania verejného sektora v súčasných ekonomických podmienkach so zreteľom na špecifiká vybraných odvetví v podmienkach Slovenskej republiky