Ekonomika verejného sektora - Cibáková, Viera 1943-; Beňová, Elena, 1945-; Neubauerová, Erika; Drábeková, Mária; Švecová, Silvia (Bratislava : Iura Edition, 2012)
Ucelený pohľad na mechanizmus fungovania verejného sektora v súčasných ekonomických podmienkach so zreteľom na špecifiká vybraných odvetví v podmienkach Slovenskej republiky
Obsahuje bibliografiu a bibliografické odkazy
Keywords: verejný sektor; ekonomika verejného sektoru; Public sector economics; štátna správa; územná samospráva; verejné služby; verejný poriadok; verejná bezpečnosť; zdravotníctvo; školstvo; veda a technika; kultúra; šport; energetika; verejná doprava; poštové služby; odpadové hospodárstvo; obrana štátu; bývanie a občianska vybavenosť; Slovaciká územné; Spoločenské vedy; učebnice vysokých škôl; Textbooks (higher)