Průvodce světem koučování a osobnostní typologie : inspirace pro praxi - Crkalová, Anna; Riethof, Norbert, 1973- (Management Press, 2012)
Publikácia je prepracovanou metodológiou ako uviesť koučing do praxe a prepojiť jungovskú typológiu osobnosti s tematikou koučovania. Príbehy plné ukážok koučovania a práce s klientom umožňujú poučiť sa a naštartovať svoj ďalší profesionálny rozvoj.