Krvavá pomsta - Sandford, John, 1944- (BB/art, 2012)
V Stillwateru sa našlo ďalšie mrtvé telo s dvomi guľkami v hlave a citrónom v ústach. Detektív Flowers zisťuje, že prípad je zamotanejší, než sa na začiatku zdalo