Krvavá pomsta - Sandford, John, 1944-; Zetka, Radim (Praha : BB/art, 2012)
V Stillwateru sa našlo ďalšie mrtvé telo s dvomi guľkami v hlave a citrónom v ústach. Detektív Flowers zisťuje, že prípad je zamotanejší, než sa na začiatku zdalo
Autor napísal sériu 22 kníh o obetiach
Keywords: americká literatúra; detektívne príbehy; Umelecký preklad; Literárna veda a krásna literatúra; americké romány; detektívky, trilery; American fiction; detective novels