Mraziar : spoveď mafiánskeho nájomného vraha - Carlo, Philip, 1949-2010 (Ikar, 2012)
Príbeh newyorského pornokráľa Richarda Kuklinského zachytáva obdobie jeho dvojakého života - nájomného vraha a úspešného obchodníka