Level 26. 3., Temné odhalenia - Zuiker, Anthony E., 1968-; Swierczynski, Duane, 1972-; Gálisová, Marína, 1972- (Bratislava : Ikar, 2012)
Elitný vyšetrovateľ Steve Dark opäť prekonáva zlo v sebe, aby mohol vypátrať toho najhoršieho z najhorších
Keywords: americká literatúra; detektívne príbehy; americké romány; thrillery (romány); American fiction; Thrillers (novels)