Džungle : osmý román ze série Akta Oregon - Cussler, Clive, 1931-; Du Brul, Jack (BB/art, 2012)
Cabrillo a jeho pozoruhodní muži a ženy musia prekonať tri podoby džungle. Ako dusný dažďový prales, ako klamstvá a zrady sveta tajných operácií a tiež ako temné a spletité myšlienky muža prahnúceho po celosvetovej nadvláde