Nauč sa kresliť povolania - Curto, Rosa Mario; Černáková, Božena (Bratislava : Ikar, 2012)
Návody s postupmi ako sa deti môžu jednoducho naučiť kresliť postavičky a veci súvisiace s ich povolaniami
Keywords: kreslenie; Drawing; publikácie pre deti; Children's publications