Sociálna rehabilitácia ľudí so zdravotným postihnutím - Juhásová, Andrea; Šmehilová, Anna; Ajdariová, Petra (Univerzita Konštantína Filozofa, 2012)
Sociálna rehabilitácia a jej vplyv na socializáciu a dosahovanie samostatnosti a nezávislosti ľudí so zdravotným postihnutím v každodennom živote. Vzory individuálnch rozvojových plánov prezentované na prípadoch klientov s rôznym zdravotným postuihnutím žijúcich v rôznom prostredí