Veľká knižka pre malé baletky - Baumgartner, Martine (Computer Press, 2008)
Obrazová príručka pre budúce baletky, ktoré sa dozvedia, čo na seba, z čoho pozostáva hodina tanca, skúsenosti profesionálnej baletky, ako sa pripravuje a prebieha slávnostné predstavenie.