Veľká knižka pre malé baletky - Baumgartner, Martine; Nekolová, Lívia; Chéhu, Frédéric (Brno : Computer Press, 2008)
Obrazová príručka pre budúce baletky, ktoré sa dozvedia, čo na seba, z čoho pozostáva hodina tanca, skúsenosti profesionálnej baletky, ako sa pripravuje a prebieha slávnostné predstavenie.
Baletný slovníček
Terminologický slovník
Keywords: balet; baletky; pohybové umenie; publikácie pre deti; fotografické publikácie