Boli raz jedny mačiatka - Štíplová, Ljuba, 1930-; Váňa, Josef; Klaudová, Jana (Praha : Albatros, 2010)
Mačiatka Canfúrik, Macúrik a Pacička, známe z večerníčku, sa neumývajú a občas ich bolí zúbok od všelijakých maškŕt. Veselé a poučné príbehy končia pesničkami s notami
Pre deti od 4 rokov
Keywords: česká literatúra; rozprávky pre najmenších; české rozprávky; publikácie pre deti; Czech fairy tales; Children's publications; rozprávky