Kronika vtáčika na kľúčik. 3., Vtáčkar - Murakami, Haruki, 1949- (MM, 2012)
Záverečný diel trilógie uzatvára príbeh o udalostiach v živote Tórua Okadu. Po roku sa do domu vráti stratený kocúr, ktorého odchod spustil lavínu nešťastí. Čo však veští kocúrov návrat?