Denníky Carrie B.. 2., Leto v meste - Bushnell, Candace, 1958- (Slovart, 2012)
Ešte predtým ako Carrie Bradshawová nastúpi na Brownovu univerzitu utečie do letného New Yorku a zapíše sa na kurz tvorivého písania. Stretne mladého dramatika a zamiluje sa doňho. Zároveň spozná svoje budúce priateľky Samanthu a Mirandu