Projekt Manželstvo - Townley, Gemma (Ikar, 2013)
Jessica je nezávislá, cieľavedomá Londýnčanka. Navštevuje starú dámu Grace, ktorá jej odkáže honosné rodinné sídlo a obrovský majetok, ale pod podmienkou, že bude mať Jessica manžela. Tak si ho vymyslí a nastáva zmätok