Doktore, bacha na ženský! - Taylor, Patrick, 1941- (Leda , Rozmluvy, 2012)
Berryho ambiciózne dievča ho chce odpísať. Musí sa rozhodnúť, či pôjde za kariérou, aby ju nestratil, alebo zostane v Ballybucklebo, ktoré mu prirástlo k srdcu. Fingal to tiež nemá ľahké. Obnovená študentská láska ku Kitty ho núti rozhodnúť sa pre veľkú zmenu