História nielen nášho rodu : spomienky v súvislostiach - Frankl, Peter, 1947- (Georg, 2011)
Kniha je prenikavým a zároveň vnímavým pohľadom na osudy členov rodiny, jednotlivcov i celého izraelského národa..