Za bílého dne - Clark, Mary Higgins, 1929-2020; Kubaláková, Pavla (Klokan, 2012)
Zan Morelandovú trápia nočné mory. Pred dvomi rokmi jej uniesli syna, a keď sa začnú objavovať dôkazy, ktoré ju zo zločinu usvedčujú, rozhodne sa vypátrať, čo za týmto krutým podvodom stojí. Každým krokom sa približuje k pravde a zároveň sa dostáva na tenký ľad