Sedmé znamení - Roberts, Nora, 1950-; Orlová, Kateřina (Frýdek-Místek : Alpress, 2012)
Obyvateľov malého mesta zastihe každých sedem rokov týždeň plný katastrof. Možno ich majú na svedomí traja chlapci, ktorí svojou prísahou uvoľnili zlé sily. Spisovateľka Quinn chce túto legendu využiť ako tému svojej knihy, ale netuší, že sa stane súčasťou nepochopiteľnej záhady
Keywords: americká literatúra; fantazijné príbehy; americké romány