Dinosaurie príbehy : Pteranodon - gigant z oblohy - West, David; Riley, Terry; Ball, Geoff; Komínková, Viera (Dinosaurie príbehy, 2010)
Knihy z edície Dinosaurie príbehy, urobené v štýle obrázkových komiksov, rozprávajú o pradávnych tvoroch z dôb dinosaurov. Každá kniha obsahuje fascinujúci príbeh plný dobrodružstva a nebezpečenstva, ktorý je založený na vedeckých faktoch a svedectvách dochovaných skamenenín