Podvod - Clark, Carol Higgins, 1956- (BB/art, 2013)
Regan Reillyová prichádza na západné pobrežie, kde kedysi začínala ako súkromný detektív. Tam stretne kamarátku Zeldu, ktorá ju pozve na večierok v starom dome v Hollywood Hills a požiada ju o preverenie otcovej novej manželky Bobby Jo