Veľká kniha hier a úloh pre chlapcov a dievčatá - Maráková, Ivana, 1966-; Šíchová, Romana, 1971-; Šplíchal, Antonín, 1947- (Fragment, 2011)
Pracovný zošit naučí najmenších rozoznávať tvary a farby, logicky myslieť a rozvýjať tvorivosť